cont demo

LIVRESQ
FREE for 60 Days

Pentru activarea contului, ne trebuie câteva detalii

Creează și publică simplu

proiecte multimedia interactive, fără cunoștințe de programare

Ce este inclus în Suita LIVRESQ?

Toate uneltele necesare editării, publicării și gestionării proiectelor tale multimedia!

Editor

Creează ușor proiecte multimedia interactive.​

Bibliotecă

Publică proiecte online, stabilind reguli de vizualizare.

Magazin resurse

Găsește resurse relevante pentru proiectele tale.

Funcționarea Suitei LIVRESQ

Se poate porni un proiect de la zero, adăugând resurse (texte, poze, video, etc) de pe propriul calculator sau create direct în Editorul Livresq. Sau se poate importa un fișier EPUB, creat cu Adobe InDesign®, pentru a avea acces la resursele deja organizate pentru tipar. 

În cazul în care se dorește adăugarea de resurse direct din mediul online, acestea se pot prelua de pe YouTube sau din Magazinul de resurse al Suitei LIVRESQ (disponibil din 2020), respectând drepturile de copyright ale producătorilor respectivelor materiale.

Când proiectul este gata, acesta poate fi descărcat pe calculatorul propriu sau publicat online în mod privat sau public în Biblioteca Livresq.

Alege Suita LIVRESQ

Atunci când dorești să creezi proiecte multimedia interactive și responsive, fără a avea cunoștințe de programare. Tot ce ai nevoie este un calculator și un browser web!

Suita iți oferă toate instrumentele necesare, organizate eficient, astfel încât fie că ești un expert sau un novice, vei reuși să creezi un proiect de impact într-un timp foarte scurt!

Începe cu un cont

Este tot ceea ce ai nevoie pentru a crea și publica proiecte multimedia interactive. 

Încearcă acum Suita, în mod gratuit, pentru 30 de zile (nu sunt cerute date legate de cardul de plată)

Activează Trial

LIVRESQ
FREE for 60 Days

Pentru activarea contului, ne trebuie câteva detalii

Proiectul a fost finanțat din Programul Operațional Competitivitate 2014 – 2020, Axa Prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicației (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Acțiunea 2.2.1 – ”Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere”. Ca urmare a implementării proiectului, Ascendia S.A. a realizat un produs inovativ, LIVRESQ, o platformă ce permite dezvoltarea și publicarea de materiale educaționale în format digital interactiv, într-un mod facil, fără a fi nevoie de cunoștințe de programare. 

Competitivi împreună! 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Abonament Academic

Pentru activarea contului, ne trebuie câteva detalii